Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) má plné ruce práce. O prázdninách se moc nezastavila, i tak si stihla odpočinout alespoň v Řecku či na chalupě u Opočna. Pracovní tempo a cvičení udržují Miss World 2006 ve skvělé formě. To dokázala i při návštěvě Prague Fashion Weeku, kde odzbrojila návštěvníky svými sexy křivkami v tmavém overalu.

Mám svoji trenérku, za kterou jezdím tak třikrát týdně. Potřebuji být štíhlá, ale umím si povolit uzdu a ráda jím a mám ráda dobré jídlo, v tom si neodpírám. Když jsem v New Yorku, tak tam chodím na cardio barre trénink, a když je tady hezké počasí, tak chodím ven běhat,“ svěřila se Táňa nedávno Super.cz.

Modelka tak vytasila během večera, který pojala jako ladies night se svými přítelkyněmi, své největší zbraně. Není tak divu, že sklidila ovace, hlavně od pánské části svých fanoušků. „Vy jste ale sexy kočička,“ stojí v jedné z mnoho pochval na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám