Hlavní obsah
Článek

Předtím, než dostala Julianne Moore (63) povel k předstoupení před objektivy, nechala odpočinout svaly v obličeji a kolem úst. Úlevnou grimasu hned vzápětí vystřídalo mávání fanouškům, pak profesionální úsměv fotografům. Ve výrazném zeleném modelu s odhalenými rameny sklidila Julianne mnoho lichotek a obdivu. Na 63 let rozhodně nevypadá.

Před červeným kobercem se štosovaly hvězdy, které čekaly na uvedení. Mezi nimi i nestárnoucí legenda a držitelka Oscara z roku 2015 Julianne Moore. Ta letos přijela do Cannes podpořit kolegy na nedělní premiéru filmu Horizont: Americká sága. Po projekci filmu měla pro dílo, jeho tvůrce i protagonisty jen slova chvály.

První ze čtyř dílů očekávaného díla napsaného a režírovaného Kevinem Costnerem, si od diváků vysloužil sedmiminutové ovace ve stoje. Sága se věnuje problematice osidlování Ameriky v době občanské války, kdy se potřeby přistěhovalců stavěly nad potřeby původního obyvatelstva.

Při příležitosti premiéry na největším světovém filmovém festivalu si herečka oblékla na zakázku šité smaragdové šaty značky Bottega Veneta. Sofistikovaný model vsadil na jednoduchý splývavý tvar, na kterém vynikl mohutný volánový výstřih, jež zdůrazňoval odhalená ramena.

V porovnáním s ostatními šaty na zakázku, které byly na festivalu zatím k vidění a sklidily kritiku za špatný střih či délku, neměla těmto módní policie (kromě lehce mačkavého materiálu) co vytknout. Zlatý náhrdelník Cartier a špičaté zlaté podpatky byly už jen dokonalou tečkou celého modelu.

Zrzavá Moore tak opět ukázala, že je sama ztělesněním elegance a že v jednoduchosti je skutečně krása. O pár hodin dříve se Julianne zúčastnila fotografování na akci Women In Motion v hotelu Majestic, kde taktéž předvedla svůj dokonalý smysl pro styl.

Další články

Načítám