Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když letos Kevin Costner oznámil rozchod s manželkou Christine Baumgartner po osmnácti letech, zdálo se, že po divoké rozvodové bitvě nebude mít na další randění ještě pěkně dlouho náladu. Opak je ovšem pravdou a herec tvoří pár s o devatenáct let mladší zpěvačkou Jewel.

„Vztah mezi Kevinem a Jewel je čerstvý, ale ne zcela nový. Na obou stranách je opravdu veliká přitažlivost,“ prozradil zdroj pro magazín People s tím, že zpěvačka je nezávislá a rozhodně s ním nerandí kvůli tomu, kým Kevin je. „Jewel má ráda typy, jako je Kevin, a Kevin je zase rád ve vztahu, takže je to skvělé,“ dodal zdroj.

Zvěsti o hercově nové lásce se vyrojily během charitativní akce, kterou na svém ostrově Necker Island v Britských Panenských ostrovech během oslav dne Díkůvzdání uspořádal Sir Richard Branson. Jednalo se o sbírku zpěvaččiny nadace Inspiring Children Fondation, kde se dvojice vzájemnými city již netajila. Dalo by se tedy říct, že pár má za sebou dokonce už i první dovolenou…

Související témata:
Jewel (zpěvačka)

Reklama

Další články

Načítám