Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se hlavně mezi zahraničními celebritami rozmohl jistý nešvar. Mají podcasty, ve kterých hovoří o svých životech a občas na sebe prásknou víc, než by možná lidé vůbec chtěli slyšet. Do takového přiznání se pustila i herečka Tori Spelling (50).

Od té doby, co skončila její nejslavnější role Donny z Beverly Hills, se Tori Spelling herecky nijak výrazně neprosadila. Psát se o ní začalo více opět až před rokem, kdy oznámila odloučení od manžela, se kterým má pět dětí. A poté se všemi potomky žila v levném motelu nebo obytném voze. Nedávno se opět dostala do středu pozornosti ve chvíli, kdy ve svém podcastu zavolala manželovi, aby mu oznámila, že podala žádost o rozvod.

A jak se zdá, Tori chce stále zůstat na stránkách tisku, a tak se v podcastu MisSPELLING svěřuje se záležitostmi, které by jiní možná spíše drželi pod pokličkou. Řekla například to, že všechny její děti přišly na svět císařským řezem a podle jejího gynekologa jsou tak její ženské orgány jako u čtrnáctiletého dítěte.

A teď přišla další intimní zpráva. Herečka prý jednou stála s autem v  zácpě a přišla na ni potřeba. „Uvízla jsem na 101, což je naše nejbláznivější dálnice, a říkala jsem si, že to nestihnu domů. Tak jsem sáhla do své tašky a prosila jsem boha, abych v ní našla něco použitelného. Prošla jsem ji a řekla jsem si aha, plena,“ vyprávěla padesátiletá herečka.

„Doslova jsem si navlékla plenu a vyčůrala se do kalhot v Beauově plence. Někdy se to opravdu hodí, přátelé,“ zakončila svůj příběh.

Lidé ale jejím příběhům zatím na chuť moc nepřišli. „Ona tak zoufale touží po pozornosti,“ zní například názor jednoho ze čtenářů magazínu Page Six. „Může být ještě odpornější? Všechno, co o sobě zveřejňuje, je nechutné!!!“ rozčiluje se další a jiní s ním souhlasí. Je tak otázkou, jakých příběhů se veřejnost ještě od Tori Spelling dočká. Vzhledem k tomu, že se jí pozornost nejspíš hodně líbí, je nasnadě, že „veselých historek ze života“ bude ještě víc.

Reklama

Další články

Načítám