Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sharlota Frantinová (27) se rozhodla, že si přicházející podzim zpříjemní u moře. Extravagantní kráska tentokrát nechala své výstřední modely doma a do kufru si zabalila jen několikery šaty a plavky, ve kterých předvedla své potetované tělo.

O tetování se v posledních letech stará zpěvačce její sestra, která je tatérka. „Svou první kérkou, která zosobňuje právě sestru, jsem jí chtěla říct, že ji mám velmi ráda a že mi na ní záleží,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která na sobě pravidelně maká. Což předvedla také v růžových plavkách na dovolené v Egyptě, kam odletěla.

„Moje postava byla vždy sportovní. Už nikdy nebudu ten hubenej drobounkej ptáček. Díky cvičení a nabírání svalové hmoty se cítím silněji a sebevědoměji než kdy dříve,“ svěřila se zpěvačka, která načerpala potřebnou energii na další pracovní období. „Vůbec nechápu, jak jsem dokázala jet pořád v kuse bez přestávky. Teď si každý výlet či krátkou dovču užívám na max,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám