Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tradiční letní party Divadla Broadway si nenechala ani letos ujít řada známých tváří. Na zahradním večírku se tak sešly hvězdy nejen z nově připravovaného muzikálu Troja, ale i z dalších představení.

Nechyběla tak herečka a hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (78) se synem a čtyřnohým mazlíčkem, čivavou Vašíkem. Drink a opékání buřtů si nenechali ujít ani Marian Vojtko (51), Linda Finková nebo Ivana Jirešová (47).

Jako již tradičně svým outfitem nejvíce budila pozornost zpěvačka a raperka Sharlota (27). Na večírek dorazila v zářivé blond paruce a v klobouku. Model pak doplnila o tmavé džíny a vestičku.

Její kolega z muzikálu Okno mé lásky Vojta Drahokoupil (28) je sice už několik měsíců nezadaný, na party se však dobře bavil po boku své expřítelkyně, se kterou také s úsměvem na tváři zapózoval.

Letní šaty i navzdory proměnlivému počasí oblékla půvabná Jitka Boho (32), která vsadila na styl, ve kterém se cítí nejlépe, a v zářivě růžové sukni byla na večírku nepřehlédnutelná Michaela Štiková Gemrotová.

Po delší době a zdravotních peripetiích se ve společnosti objevila také Hanka Křížková (66) a dobrým vínem na akci nepohrdnul ani Jan Rosák. Kdo další se na party objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám