Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V show Česko Slovensko má talent došlo k neobvyklé situaci. V porotě zasedl jako host Vojta Dyk (38), kterého během přestavby pódia napadlo vyzkoušet v soutěži někoho z publika. Vyhecovat se nechala invalidní důchodkyně Viera Kotvasová (59), jež seděla v publiku jako komparz, což má jako brigádu a přivýdělek k důchodu.

Paní Viera sice miluje zpěv, ale nikdo nečekal, co se stane, když bez jakékoliv přípravy předstoupí před porotu zábavního pořadu. Nečekal to ani Jakub Prachař (40), kterému se Dykův nápad nepozdával.

Když ale paní Viera začala zpívat píseň Never Enough z muzikálu The Greatest Showman, všem doslova spadla brada. Prachař jen nevěřícně kroutil hlavou: „Já tě zabiju,“ ohodnotil šokovaně Dykův nápad.

Nikdo totiž nečekal, že komparzistka z hlediště vystřihne tak krásné vystoupení, spíše se čekal nějaký ten bizárek, kterých je v Talentu k vidění nepočítaně. Poprvé v historii Talentu se tak vyzkoušel někdo z publika a hned to byla trefa do černého. Na ukázku se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám