Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro porotu show Česko Slovensko má talent je to někdy opravdu těžké. Zpěvačka Marta Jandová (50) je rockerkou tělem i duší, a tak je pokaždé moc ráda, když se v Talentu objeví někdo, kdo umí skvěle zpívat. Většinou ale musí jen rezignovaně zírat na to, kdo všechno měl natolik vysoké sebevědomí, že před porotu předstoupil i s naprosto příšernými pěveckými dovednostmi.

V nedělním díle ji takto potrápila pošťačka Jana. Usměvavá čtyřicátnice z Handlové sice na první pohled působila sympaticky, písnička, kterou si vybrala od slavné rockové kapely Guns N' Roses, ale nebyla tou nejlepší volbou. Napodobit proslulý ječák Axla Rose by ostatně byla velká výzva i pro tak vynikající zpěvačku, jakou je Marta Jandová.

Natožpak pro ambiciózní pošťačku, která by prý nejraději zpívala pořád, protože se u zpívání cítí jako v ráji.

Jana se do zpěvu songu Sweet Child O' Mine pustila s opravdovou vervou. Jandová ale ani neskrývala, jak moc u poslechu trpěla. „To nedám,“ zírala zničeně na kolegu Jaro Slávika (49). Ten vystoupení pošťačky přirovnal ke karaoke a ocenil ji, že se trefila do tónů. Názor Marty Jandové ale nezměnil. Na ukázku se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám