Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Vojtěch Vodochodský má teď to štěstí, že je vidět hned v několika televizních projektech najednou. Zazářil nejen v minisérii Iveta, ale i v kriminálce Stíny v mlze a také v seriálu Specialisté. Kde se divákům nejvíc líbil?

„Moc se mi líbí spontánnost a bezprostřednost mojí postavy, čemu ale osobně vůbec nerozumím, to jsou auta. Jako kapitán Petr Hájek mám sportovní auto v manuálu a já v civilu řídím auto s automatickou převodovkou, takže jsem při natáčení zažil za volantem místy horké chvilky,“ popsal se smíchem herec své první zkušenosti s rolí mladého policisty, kapitána Petra Hájka v seriálu Specialisté. V něm vystřídal Marka Lamboru (28), který ztvárnil kriminalistu Matěje Karase.

„Šíleně mě to bavilo a rád bych si zase někde zaběhal s pistolí u pasu nebo v ruce, protože to mám rád. Jako kluk jsem si hrál na vojáky, takže jsem si to i teď užil,“ popsal Lambora rok a půl, který strávil na place Specialistů.

„Mockrát děkuji, že diváci věnovali Specialistům takovou přízeň a že si snad Matěje Karase oblíbili. A Specialistům přeji, aby měli ještě spousty a spousty dalších dílů a aby všechny případy dokázali vyřešit,“ dodal na závěr.

Diváci novou postavu zatím přijali docela vlažně. Po prvním díle Vodochodského hodnotí průměrně. „Koukat budu dál, i když tam bude tenhle chlapeček. Ale nehodí se tam, Lambora byl lepší,“ zhodnotil ho divák Martin.

„Teď koukám, že ten Vodochodský je všude. Dnes jsem přepnula na ČT a byl i v seriálu Stíny v mlze,“ podivila se Dagmar. A to ještě neviděli v neděli večer Novu, kde byl k vidění k minisérii Iveta.

„Tou babičkou to zazdili. Proč to musí prznit jakoby humorem, který není vůbec k smíchu?“ ptá se Helena, která upozornila na dějovou linku s Reginou Rázlovou. Ta si zahrála všetečnou babičku Vodochodského.

Hojně obsazovaný herec ale nemusí mít z vlažného přijetí prvního dílu Specialistů těžkou hlavu. Televizní divák je tvor velmi tvárný a přizpůsobivý. Uplyne pár týdnů a bude se předhánět v superlativech a pochvalných komentářích.

Reklama

Další články

Načítám