Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zazářil v minisérii Iveta coby Petr Sepéši a nyní se chystá na další seriálový kolotoč. Vojtěch Vodochodský se nechal zlákal Specialisty, a tak se už brzy představí v roli kriminalisty, jenž rozšíří mordpartu v čele s Martinem Dejdarem (59) alias majorem Josefem Strouhalem.

„Moc se mi líbí spontánnost a bezprostřednost mojí postavy, čemu ale osobně vůbec nerozumím, jsou auta. Jako kapitán Petr Hájek mám sportovní auto v manuálu, jenže já v civilu řídím auto s automatickou převodovkou. Při natáčení jsem za volantem místy zažil dost horké chvilky,“ řekl ke své nové roli Vojtěch Vodochodský.

„Ostatní kolegové jsou v týmu již několik let, ale musím říct, že mě přijali skvěle. Já se snad aklimatizoval rychle, atmosféra během natáčení je opravdu moc příjemná,“ doplnil herec, který je novou posilou oblíbené kriminálky.

Proti minisérii Iveta, v níž si zahrál po boku Anny Fialové, Vojta docela zmužněl. Už to není žádný cukrkandlový hošík z plakátu jménem Petr Sepéši, kterého si v seriálu o životě známé zpěvačky zahrál.

Vystřídá Marka Lamboru (28), který v projektu končí. „Šíleně mě to bavilo a rád bych si zase někde zaběhal s pistolí u pasu nebo v ruce, protože to mám rád. Jako kluk jsem si hrál na vojáky, takže jsem si to i teď užil,“ popsal herec rok a půl, který strávil na place Specialistů.

„Mockrát děkuji, že diváci věnovali Specialistům takovou přízeň a že si snad Matěje Karase oblíbili. A Specialistům přeji, aby měli ještě spousty a spousty dalších dílů a aby všechny případy dokázali vyřešit,“ dodal na závěr.

Reklama

Další články

Načítám