Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj osobní život si Vlaďka Erbová (42) dosud střežila pod pokličkou. V poslední době se však modelka rozhodla, že přestane svou lásku skrývat. Po odhalení několika snímků z postele se svým milým, nyní zásobí fanoušky fotkami z romantické dovolené. Veřejné vyznání už k jejich vztahu napsal i sympaťák Petr.

Vznáší se jako na obláčku. Tak působí Vlaďka na dovolené na Maledivách, kam vyrazila s restauratérem Petrem Hynkem. Nejen bývalá playmate je zamilovaná až po uši. Láskyplný vzkaz napsal na sociální sítě i potetovaný Vlaďčin přítel, který má přezdívku Ken.

„My wife, my everything,“ napsal anglicky k fotce z pláže. V překladu zní věta moje manželka, moje všechno. Vlaďku tak už Petr označuje svou ženou. Nabízí se tak otázka, zda ke svatbě zamilovaného páru už došlo, nebo veselku brzy plánují. „Nejlepší ženskou sis našel, brácha, jsem za tebe moc šťastný,“ napsal k fotce s vyznáním Petrův bratr.

S vyznáním lásky nešetří ani Vlaďka. „Miluju,“ napsala si k fotkám v plavkách na pláži, kde si užívá se svým partnerem pohádkovou dovolenou. „Hodně štěstí,“ napsal jí moderátor Honza Musil. Modelka Dominika Mesarošová pak poslala srdíčko.

Reklama

Další články

Načítám