Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka světové soutěže krásy Karolína Kokešová (28) se letos v září vdala a řekla Ano svému dlouholetému partnerovi Davidu Snášelovi. Dva měsíce po veselce vyrazili manželé na první výlet do zahraničí a nutno říct, že jejich svatební cesta je opravdu netradiční.

Pro dovolenou Karolína nezvolila žádnou z oblíbených exotických destinací, ale vyrazila na sever. Cílem její cesty se stalo Finsko a jeho nejsevernější část Laponsko, kam odjela s manželem za polární září. „Úplně jsme to nebrali jako svatební cestu, protože cestujeme často a rádi, ale jelikož je to naše první společná cesta po svatbě, tak to tak vlastně můžeme nazvat,“ svěřila se modelka, která je z nejsevernějšího místa Finska nadšená.

Během dovolené si půvabná Karolína vyzkoušela jízdu zasněženou krajinou se psím spřežením, ale také předvedla svou figuru v plavkách při koupeli v horké kádi. „Když je člověk dobře a kvalitně oblečený, tak mu ta zima ani nijak nevadí,“ prozradila Kokešová, která ve Finsku tráví dny v teplotách hluboko pod bodem mrazu. Polární záře, kvůli které výlet podnikli, se nakonec s manželem dočkali. „Od začátku jsme měli dost oblačno a tím se viditelnost aurory borealis neboli polární záře velmi snižuje. Včera ale přišel ten správný den, od rána bylo nádherně jasno, tyrkysové až narůžovělé barvy, nebe jako v pohádce a k tomu teda jako bonus -25 ,“ svěřila se nadšeně modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám