Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí teprve čtrnáct, ale už se vydala ve stopách svojí starší úspěšné sestry Karolíny Kokešové (28), která před čtyřmi lety vyhrála světovou soutěž krásy Miss Global. Evelína Kokešová se dostala do finále soutěže Dívka roku, a i když neodešla s korunkou nebo šerpou, je ráda za svoji první zkušenost v modelingu.

"Soutěž mi hodně dala a určitě bych ji doporučila i ostatním mladým dívkám. Přihlásil mě taťka, asi by chtěl mít doma víc missek, a Kája mi s tím hodně pomáhala," řekla Super.cz s tím, že během klání pro ni byl nejtěžší rozhovor. "To bylo trochu stresující," připustila půvabná blondýnka.

Evelína je zatím na základce, studuje základní jazykovou školu a čeká ji devátá třída. "Potom bych chtěla na gymnázium a dál byl si přála studovat práva, buď v Praze, nebo v Brně," svěřila představu o své budoucnosti, co se vzdělání týče. Evelína už se těší na svatbu svojí sestry, sama přítele zatím nemá. "Myslím, že na to mám ještě čas," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám