Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Karolína Kokešová (28) a její snoubenec David Snášel si nenechali ujít zakončení filmového festivalu v Karlových Varech a teď už je čekají poslední přípravy svatby, která je naplánována na září.

"Nemohli jsme si závěr nechat ujít. Ale už se těšíme domů, až to budeme mít za sebou, dnes je poměrně horko," řekla Super.cz Kokešová, která na závěrečný ceremoniál oblékla šaty od Zuzany Lešák Černé.

Jak vypadají přípravy veselky? "Jsou v plném proudu, máme svatební koordinátorku, ale hodně do toho kecáme, asi není úplně nadšená. Ale rádi si necháme poradit, ví, co dělá, nedělá to poprvé," usmívá se Karolína.

"Svatba bude v Čechách, chtěli jsme, aby na ní byla rodina a blízcí přátelé. V zahraničí by to úplně nešlo. Šaty mi bude šít Zuzka Lešák Černá. Měla jsem její šaty na Miss Global, přinesly mi štěstí. Tak díky tomu snad manželství vydrží," dodala vítězka světové soutěže krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám