Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka světové soutěže krásy Karolína Kokešová (28) se už za měsíc stane vdanou paní, a právě nyní si užívá rozlučku se svobodou. S nejbližšími kamarádkami, mezi kterými nechybí modelka Andrea Kalousová nebo třetí nejkrásnější dívka planety ze soutěže Miss Earth Klára Vavrušková, odletěla na slunnou Ibizu.

Užívají si divoké večírky, nechybí stejné teplákovky a mají i totožné plavky. Růžové modely půvabným dívkám velmi sluší, už proto, že se všechny mohou pochlubit dokonalou postavou a jsou převážně kolegyněmi Kokešové z modelingu. Nevěsta má na snímku plavky bílé.

Karolína řekne své Ano v Čechách na začátku září.

"Přípravy jsou v plném proudu. Svatba bude v Čechách, chtěli jsme, aby na ní byla rodina a blízcí přátelé. V zahraničí by to úplně nešlo. Šaty mi bude šít Zuzka Lešák Černá. Měla jsem její šaty na Miss Global a přinesly mi štěstí. Tak díky tomu snad manželství vydrží," dodala Kokešová, která příjme příjmení svého snoubence Davida Snášela, které připojí k tomu svému. Bude z ní Karolína Snášel Kokešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám