Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová nejkrásnější dívka světa Krystyna Pyszková (25) bojovala ve finále Miss World nejen s nervozitou, ale také s nemocí. Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) Super.cz prozradila, že Krystyna měla vysokou horečku. O to víc je na ni pyšná.

„Nevěděla, jestli to zvládne, měla čtyřicítky horečky,“ řekla Super.cz Makarenko. „Dala to na královnu, její řeč byla dokonalá. Nikdo kromě našeho týmu netušil, jak to pro ni bylo těžké. Takhle mluvit s vysokou horečkou, klobouk dolů. Jsem na Krystynu strašně pyšná,“ říká šťastná Makarenko.

„Když se vyhlásilo, kdo je vítězka, byla jsem v šoku, klepala jsem se, brečela a chvíli mi trvalo, než jsem pochopila, co se opravdu stalo,“ neskrývá dojetí ředitelka Miss.

„Věděla jsem, že je Krystyna skvělá Miss Czech Republic, ale nyní ví o jejích kvalitách celý svět. Nemohu nyní ani vyjádřit slovy, jak moc děkuji všem za podporu pro moji organizaci Miss Czech Republic i za podporu pro Krystynu. Velmi se obě těšíme, co všechno nyní přijde. Česko má po Taťáně Kuchařové novou Miss World a já nemohu být více šťastnější, že je to právě vítězka z mé organizace Miss Czech Republic. Jsem jako ve snu,“ uzavřela Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám