Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec, zpěvák, ale také vítěz Stardance Jan Cina (36) pravidelně sleduje tuhle taneční show, kde tančí jeho přátelé, ale také Adriana Mašková, se kterou soutěž vyhrál.

„Je to ve fázi, kdy je to složité a fandím opravdu všem. Samozřejmě je tam Adriana Mašková, moje taneční partnerka a královna tanečního parketu. Aktuálně s nimi soucítím, je to to nejtěžší, kdy vám dochází síly a musíte o to víc zamakat. Ten závěr je opravdu náročný pro všechny. Přeji teda hodně síly a energie,“ prozradil Jan Cina Super.cz, který si všiml i nějaké té kritiky směrem právě k Adrianě a Josefu Maršálkovi (42).

„Oni dva to zvládají, berou s nadhledem a to, jak se k tomu vyjadřují, dávají jasně najevo. Samozřejmě se vás to nějak dotýká, protože jste přišli do zábavní taneční soutěže a nechcete nikomu škodit. Zároveň je tam udržují hlasy diváků a sami jsou překvapení, že tam jsou, nečekali, že dojdou tak daleko. Na jejich straně nevidím žádný problém. A divákům, kterým to vadí… já si myslím, že v každém ročníku byl vždycky někdo, s kým měli problém a měli pocit, že je to nějak nespravedlivé, ale prostě jejich hlasy rozhodují. Je to zábavná soutěž, my lidi jsme různí, nejsme stejně šikovní nebo dokonalí. A o tom to také je,“ dodal Jan Cina se slovy, že se on sám snaží k tanci vracet, avšak na něj nezbývá příliš času.

Reklama

Další články

Načítám