Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman zaniklé kapely Mandrage Víťa Starý se po delší době ozval svým fanouškům. Na své sociální sítě přidal příspěvek, který působí jako velká naděje v lepší časy jeho osobního, ale také možná pracovního života.

Vít sdílel fotografii, na níž zezadu sedí na invalidním vozíku, zatímco kouká na modrou oblohu. Ke snímku napsal krátce a stručně: „Budu zpátky“.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých komentářů a vzkazů od věrných fanoušků, kteří mu přejí jen to dobré.

„Tolik lidí ti drží palce, že to nemůže být jinak,“ uvedl jeden z nich. „Skvělé, všichni věří, že se jednoho dne vrátíš. Za poslední tři roky jsi ušel dlouhou cestu k návratu, tak ti přeji hodně sil do finiše tvé cesty. A pro všechny, kteří na tebe čekají, brzy jim napiš, že jsi zpátky,“ napsal další. „To jsem ráda, že ses ozval. Přeju ti hodně štěstí,“ napsala fanynka.

Vít Starý má za sebou velmi náročné roky. Se skupinou Mandrage sbíral jednu hudební cenu za druhou a jejich písně jsou dodnes českými hity, avšak hudebník také vedl velmi divoký způsob života, propadl drogám a navíc dlouho zanedbával léčbu cukrovky. Úspěšná kapela se později rozpadla a talentovaný zpěvák se stáhl do ústraní. Nyní se zdá, že tyhle peripetie má Víťa za sebou a život se mu opět obrátil k lepšímu.

Související témata:
Vít Starý

Reklama

Další články

Načítám