Hlavní obsah
Článek

Po sérii kamerových zkoušek a vzrušených debat v budově televize Prima se nakonec definitivně ukázalo, kdo má být místo Gábiny Partyšové novou vymetačkou večírků v bulvárním magazínu Top Star. A i když to dlouho vypadalo, že místo dostanou Agáta Hanychová (39) s Evou Decastelo (45), nakonec Eva dostala padáka ještě před prvním natáčením. „Petr Lesák usilovně hledá místo ní k Hanychové druhou holku,“ svěřil se nám zdroj z Primy.

Hanychová se v nové roli televizní pařmenky poprvé ukázala v pondělí večer na premiéře filmu Železná lady. A protože s natáčením pro Top Star už má dlouho zkušenosti (doteď se v pořadu vysílal její deníček), cítila se před kamerou s oranžovým mikrofonem stejně dobře jako Iveta Bartošová v sanitce.

„Kameru jsme šlohli kamarádovi a jen si tady tak blbneme,“ vtipkovala Hanychová, ale na naši otázku, jestli už natáčí naostro pro další díl bulvárního magazínu, nechtěla odpovídat. „Všechno se dozvíte na Primě,“ odsekla.

Ta kromě Decastelo zkoušela moderování v dvojici s maminkou Veronikou Žilkovou. Ani ta se však neosvědčila. Větší štěstí neměly ani Kateřina Kristelová, bývalá moderátorka Nikol Lenertová nebo Tereza Brabcová.

Reklama

Další články

Načítám