Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak na tohle Madonna (65) rozhodně nebude vzpomínat v dobrém. Během koncertu v Seattlu jejímu tanečníkovi podklouzla noha a svoji šéfovou vysypal na zem. Ta se po pódiu ještě chvíli válela, než se jí opět podařilo vstát a dostat se zpět do choreografie.

Madonna sice někdy vypadá jako neřízená střela, v práci je ale velkou perfekcionistkou, což ukazuje i na mnohých videích ze zákulisí svých koncertů. Do svého týmu hledá jen ty nejlepší lidi a každá vteřina jejího vystoupení musí být dokonalá. Událost, která se stala během jejího posledního koncertu, tak měla dle lidí pro tanečníka určitě velmi negativní důsledky.

Zpěvačka v současné době stále těší diváky na svém turné Celebration. Ti jsou z jejích show nadšení, i když už několikrát čelila kritice, že koncerty začínají pozdě. Diváci si ale odnášejí nezapomenutelný zážitek a o těch v Seattlu to platí dvojnásob. Díky mobilním telefonům byl celý incident dokonce několikrát natočen.

Madonna zrovna zpívala svou pecku Open your heart to me a jeden z jejích tanečníků, obut do bot s vysokými podpatky, zpěvačku táhl přes pódium na židli. Madonna seděla zády k tanečníkovi, a tak absolutně neměla ponětí o tom, co se děje. Umělci ale v jednu chvíli podklouzla noha a celý drahocenný náklad vysypal na zem.

Zpěvačka se očividně hodně lekla, dopadla na záda a její nohy letěly vzduchem. Ze situace musela vybruslit tak, že se převalila na zem, kde ještě chvíli spočinula, a teprve potom se zvedla a pokračovala v choreografii. Během show se sice usmívala, lidi ale mají jasno v tom, že tanečník už u ní má asi utrum. Lidé navíc začali řešit i to, že Madonna „zpívala“ i během svého pádu, a pobouřilo je to, že je možná celý její koncert na playback.

Reklama

Další články

Načítám