Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víkendová narozeninová party Leonarda DiCapria (49), která se konala v soukromé rezidenci v Beverly Hills, byla skutečně velkolepá! Nejen, že se na ní sešla celá plejáda hollywoodských i hudebních hvězd, ale oslavenec před všemi předvedl svou další dovednost, a to rapování!

Leo si tak před zraky Salmy Hayek, Beyoncé a Jay-Z, Lady Gaga, Kim Kardashian, Zoe Saldany, Chrise Rocka, Rity Ory, Zoë Kravitz a Channinga Tatuma, Kate Beckinsale, Snoop Dogga a spousty dalších převzal mikrofon a rozehrál svoji velkou rapovou show. Vybral si přitom text písně DWYCK od Gang Starr a Nice & Smooth z roku 1994.

Přestože party doslova praskala ve švech, seznam hostů byl předem daný a organizátoři přísně dohlíželi na to, aby se dovnitř nedostal nikdo, kdo pozvánku nedostal. I proto se musela odporoučet s nepořízenou jedna z Leových ex herečka Victoria Lamas, dcera Lorenza Lamase známého jako seriálový Odpadlík.

Naopak italské modelce Vittorii Ceretti, která je hercovou partnerkou od letošního léta, se oslavenec věnoval velice rád, a jak se zdá, po více než roce od rozchodu s Camilou Morrone to znovu s někým myslí vážně…

Reklama

Další články

Načítám