Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobotní noc v Hollywoodu patřila jen jednomu muži, a to Leonardu DiCapriovi, který uspořádal pompézní party v soukromé rezidenci v Beverly Hills k příležitosti svých 49. narozenin.

Seznam slavných hostů byl pořádně dlouhý a párty doslova praskala ve švech. Originálním modelem tentokrát zabodovala jeho kolegyně Kate Beckinsale, která se inspirovala ikonickým náhrdelníkem z filmu Titanic, který DiCapria před čtvrtstoletím vystřelil mezi největší hollywoodské hvězdy. A že u toho byla nestárnoucí herečka z Pearl Harboru pořádně sexy, asi netřeba zmiňovat. Kate zřejmě jen nechtěla na kolegovu oslavu dorazit s obřím srdcem na klíně, a tak zvolila tradičnější tvar, tzv. ‚emerald‘.

Mezi dalšími celebritami byli například Kim Kardashian, Beyoncé a její manžel Jay-Z, Lady Gaga, Salma Hayek, Rita Ora, Snoop Dogg, Zoe Saldana, Olivia Wilde či Chris Rock, s nímž Olivia párty, kde se pařilo až do čtyř do rána, dokonce opouštěla. Už nyní jsme tedy vážně zvědaví, co Leo přichystá na své kulatiny příští rok…

Reklama

Další články

Načítám