Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věčný mládenec a pařmen Leonardo DiCaprio (49) má život, o němž si asi spousta mužů může nechat leda tak zdát. Nejen že mu náručí prošla spousta sexy modelek, ale navíc to se svými partnerkami skutečně umí. Zatímco na nedávné dovolené u moře svou italskou přítelkyni s největší pravděpodobností nedoprovázel, do kabaretu na divoké vystoupení své kolegyně Teyany Taylor ji vezme rád…

Když se nedávno Vittoria Ceretti podělila na Instagramu o záběry z dovolené, zdálo se, že je kdesi v tropickém ráji sama, a tak se opět vyrojily spekulace, zda už náhodou Leo nedal útlé brunetce košem. Přece jen zanedlouho oslaví šestadvacet… Jak je ale vidět, pár tvoří i nadále. O víkendu spolu totiž zavítali do podniku Paradice Club na newyorském Times Square.

Lea tam zřejmě pozvala jeho kolegyně Teyana Taylor, s níž byl před dvěma měsíci viděn na párty, kde k sobě měli poměrně blízko. Herečka, zpěvačka a tanečnice v podniku vystupovala jako burleska se svým představením s názvem The Dirty Rose.

Jak lze vidět i z videa, které další host show pořídil na mobilní telefon, dvojnásobná maminka, která s DiCapriem natáčí nový snímek prozatímně nazvaný BC Project, do vystoupení dala všechno a Leonardo ji se zaujetím sledoval, zatímco Vittoria pro změnu pokukovala spíš po Leovi…

Další články

Načítám