Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Běžný oděv od dvojice Kanye West (46)Bianca Censori už nikdo nečeká, a tak byly vlastně jejich outfity, v nichž se objevili v neděli na finále Super Bowlu, v jejich mezích ještě normální. Bianca dorazila v černém oversize plášti a její muž v černých kožených kalhotách a bundě. Jediným extrémem se tak zdála být maska na obličeji s krucifixem. Pod pláštěm toho ovšem na sobě australská architektka příliš neměla…

West, jenž byl jedním z vystupujících na následné after party, chtěl možná svou maskou od Alexandera McQueena na obličeji uctít slavného britského návrháře, jelikož v neděli to bylo na den přesně čtrnáct let, co ve věku pouhých čtyřiceti let spáchal sebevraždu. Oběsil se ve svém londýnském bytě jen pár dní před uvedením své poslední kolekce na týdnu módy v Londýně.

Ovšem právě na after party si to Bianca vynahradila a opět naplno odhalila své přednosti. Ještě společně s podobně obdařenou kamarádkou postávala u okénka, kudy byl výhled na umělce na scéně, a během koncertu svého muže se občas zavlnila do rytmu. Na sobě přitom měla pouze pás látky na ramínka, jinak byla nahá.

Ač se poslední dobou stále více spekuluje o tom, že Bianca musí nosit to, co jí určí její muž, a ona je v jeho područí, ze záběrů, které byly z akce k dispozici, se nezdá, že by se Bianca v odhaleném modelu cítila nesvá. V jednu chvíli si i laškovně chytne ňadra rukama nebo začne tančit s rukama nad hlavou. Podle jejích přátel a rodiny ale taková ve skutečnosti nikdy nebyla a především rodiče jsou prý její prezentací na veřejnosti zděšení.

Reklama

Další články

Načítám