Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bianca Censori zcela nahá pod pláštěnkou, vedle ní možná až příliš oblečený Kanye West (46). Takový obrázek mohli spatřit obyvatelé Los Angeles, kde rapper se svou ženou kráčeli do nahrávacího studia. Nejvíce zasaženi jsou ale takovými snímky rodiče architektky.

Loňské kauzy ohledně velmi úsporného oblékání Bianky Censori asi páru nestačily, letos se snaží ještě více tlačit na pilu. Jsou ale s takovým jednáním v souladu skutečně oba manželé, nebo je Bianca pod tlakem Kanyeho a nekoná ze svobodné vůle? Takové otázky teď řeší mnoho z těch, kteří pár sledují. Nejen čtenáři a diváci, kteří se na podivné snímky dívají v médiích, ale dle dostupných informací také lidé z okolí Bianky a její rodiče.

Ti jsou dle magazínu Daily Mail po spatření své takřka nahé dcery ve stavu „utrpení“ a obávají se toho, že ji manžel Kanye West plně „kontroluje“. Přátelé a hlavně rodiče tmavovlásky už prý svou dceru sotva poznávají. „Její rodina a přátelé jsou zahanbení, protože je to stále horší a horší. Bianca si zjevně neuvědomuje, že to, co měla na sobě, není jen nechutné a dává špatný příklad, ale také potenciálně porušuje zákon,“ řekl tisku zdroj z jejich okolí.

V kalifornském právu je totiž zločinem „neslušné odhalení“, což by rozhodně mohl být případ Bianky, která pod zcela průhlednou pláštěnkou měla jen černé boty a své intimní partie se snažila zakrýt mobilním telefonem.

Dle zdroje magazínu si má Kanye West svou ženu získávat tím, že jí dává čím dál větší podíly vlastnictví na svých projektech. Hovoří se dokonce i o tom, že měl rapper pro svou ženu vydat soubor pravidel, která obsahují například to, kdy může mluvit, co může jíst nebo nosit na sobě. Před několika dny také světlo světa spatřily zprávy o tom, že Kanye své ženě zakázal používat sociální sítě, prý pro její vlastní ochranu.

Není jasné, co z toho je pravda ani to, jestli se někdo z okolí páru snaží oficiální cestou zjistit, jestli se v manželství skutečně děje něco podivného.

Reklama

Další články

Načítám