Hlavní obsah
Článek

Tak tohle se opravdu povedlo. Vévodkyně z Yorku a bývalá manželka prince Andrewa Sarah Ferguson (49) zvaná Fergie přicestovala do Cannes a během akce, na které řečnila, seřvala přítomné hosty, kteří ji neposlouchali. Bylo vidět, že Fergie si skutečně umí zjednat pořádek.

Fergie se dostala do centra pozornosti poměrně nedávno, kdy vyšlo najevo, že stejně jako Karel III.Kate se i ona potýká s rakovinou. A to už podruhé. Před časem se totiž léčila s rakovinou prsu, teď prozradila, že bojuje s rakovinou kůže. Lékaři jí nemoc diagnostikovali poté, co si nechala odstranit znaménko a zjistilo se, že se jedná o maligní melanom.

Sarah Ferguson ale přesto dorazila do Cannes, aby se zde účastnila galaaukce, na které se dražil portrét královny Alžběty II. od Simona de Puryho. Při té příležitosti si oblékla na zakázku vyrobené koktejlové šaty Lilith za 13 202 libry, v přepočtu asi 383 tisíc korun.

Malba se vydražila za 475 tisíc eur, když ale bývalá členka britské královské rodiny stála na pódiu a chtěla pronést řeč, nelíbilo se jí, že lidé v publiku bedlivě nenaslouchali a raději se bavili mezi sebou. Sarah je okřikla, ať jsou zticha, a poté je obvinila z toho, že se baví jen o tom, kdy už půjdou na další party, místo toho, aby si poslechli její projev.

Portrét královny Alžběty II.

Později večer ještě podle deníku Daily Mail jinde v Cannes hovořila o tom, že se jí rakovinu podařilo zahnat do kouta. A také pronesla, že by se lidi neměli bát nechat se vyšetřit a mluvit o tak závažných věcech.

Další články

Načítám