Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodině Agáty Hanychové (38) bylo o víkendu pěkně rušno. Influencerka odletěla s manželem, dcerou Miou a synem Kryšpínem do Paříže. O Rozárku se starala Veronika Žilková (62) s chůvou. Jejímu otci Jaromíru Soukupovi (55) nic neřekla a strhla se mela.

Mediální magnát nevěděl, kde jeho dcera je, a vypuklo veřejné vyřizování sporů. Do domu Agáty vtrhla policie a to rozpálilo doruda Veroniku Žilkovou, která následně vtáhla do sporu i ministra vnitra Víta Rakušana. „Pane Rakušane, takhle úkolujete policii? Není důležitější hledání opravdového nebezpečí pro občany? Proč policie nekontaktovala matku a raději vtrhla do domu a vyděsila dítě i s profi chůvou,“ osočila ho herečka.

Ministr vnitra Vít Rakušan se k této kauze překvapivě vyjádřil a došlo i na slova o exmanželovi Veroniky Žilkové Martinu Stropnickém (67).

„Podle některých jsem jako ministr vnitra neschopný, podle jiných zase všehoschopný. Čeho určitě schopný nejsem, je úkolování policie, co má, nebo naopak nemá dělat. Policie ví, jaké jsou její povinnosti. Laická veřejnost o tom má pořád zkreslené představy, jak zjišťuju i během svých Debat bez cenzury. U vás, paní Žilková, vzhledem k tomu, že byl váš exmanžel ministrem zahraničí a obrany, bych očekával větší vhled do kompetencí představitelů vlády. V každém případě vám všem upřímně přeji co nejpoklidnější dořešení všech rodinných sporů,“ napsal na sociálních sítích.

Ministrova odpověď ale Veroniku Žilkovou, jak někteří očekávali, neuspokojila a ve své odpovědi si tak trochu do Rakušana opět rýpla. „Omlouvám se za nadnesené slovo. Ministr neúkoluje policii, jen je policii nadřízen a ona mu podřízená,“ napsala s vysmátými smajlíky.

Reklama

Další články

Načítám