Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože byla Veronika Žilková (62) oficiálně rozvedená loni na Dušičky, některé věci ještě dořešené neměla. I když se už v listopadu zbavovala snubního prstenu, který si vyměnila s Martinem Stropnickým (67), jeho příjmení v dokumentech stále měla. A to až doposud.

Pět měsíců od rozvodu se Veronika přiznala, že má oficiálně změněné jméno. „Chvilku to trvalo, ale od dnešního dne jsem stoprocentně Veronika Žilková,“ svěřila se herečka, která sice používá své dívčí jméno v průběhu celé své kariéry, v dokladech však nosila jméno svého exmanžela, se kterým má dceru Kordulu.

„Na svatého Vojtěcha, dívčí jméno? Potěcha!“ svěřila se vtipně herečka, která se s novými doklady hrdě vyfotila. Změnou jména tak po rozpadu manželství uzavřela jednu kapitolu. Fanoušci na sociální síti herečce začali okamžitě psát. „Verunko, gratuluji,“ připsala jí jedna z fanynek.

Žilková žila s Martinem Stropnickým 18 let. Konec manželství oznámili na začátku roku 2022. Rozvodové řízení se táhlo déle, než si původně mysleli, jedním z faktorů byly odlišné názory na výživné pro dceru Kordulu. Veronika Žilková prožívá po rozvodu šťastné období. Volný čas pravidelně tráví se svým partnerem Josefem Holomáčem, který ji také doprovází na většinu společenských akcí a vedle kterého jen září.

Reklama

Další články

Načítám