Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) si užívá dovolenou se svým partnerem Pepou Holomáčem na ostrově Fuerteventura a snad poprvé se vyznala z citů k rockerovi. Doposud ho označovala hlavně jako kamaráda. Nyní je jasné, jak dobře jí s novým partnerem je, a pěje na něj jen samou ódu.

Při krásných slovech o Pepovi si ale přesto rýpla do exmanžela Martina Stropnického. „Po osmnácti letech života s prolhaným politikem to nešlo snadno, ale pokud se najde někdo, kdo o vašich dětech řekne, že jsou skvělé, o vaší sporné postavě řekne, že je dokonalá, a tleská Vám z první řady, když pracujete… Jděte do toho. Prohry už známe, a tak se radosti nebraňme… Protože nikdo nevíme, jak dlouhá svíčka nám ještě hoří,“ napsala ke společné fotce s Holomáčem Žilková.

„Seberte odvahu začít znovu randit,“ dodala Žilková, která si dovolenou velmi užívá. Na Kanárské ostrovy se vrátila po roce a užívá si romantiky i výletů.

Reklama

Další články

Načítám