Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) momentálně tráví dovolenou na Kanárských ostrovech s přítelem Josefem Holomáčem. V živém vysílání z dovolené, kde se svými fanynkami pravidelně cvičí, promluvila rovněž o svatbě své dcery Agáty Hanychové (38)Mirkem Dopitou a také o rozpadu vztahu Agáty s Jaromírem Soukupem (55).

„Agátka to má těžký. Všechny noviny psaly, že Agátka opustila pana Soukupa. Ne, bylo to tak, že na konci prázdnin pan Soukup řekl, že už s Agátkou nechce být,“ šokovala v živém vysílání Veronika Žilková.

„Možná kdybyste viděli vnoučata po návštěvě pana Soukupa, tak byste taky souhlasili s tím, ať už nejsou spolu,“ doplnila herečka, která svoji dceru v živém vysílání několikrát bránila.

Žilková je ráda, že se Agáta vdala za Mirka Dopitu. „Všichni se snažíme vychovávat děti, co nejlépe to jde. Někdy ten život zacvičí s námi i dětmi, jak si nepřejeme. Je to cvičení osudu, života. Je důležité to přežít, vydržet a najít řešení, které vždy někdo odnese, ale nejlépe nejméně členů rodiny. Já jsem moc ráda, že se Agátka vdala za Mirka, je to bezvadnej kluk. Nikdo tohle neplánoval, nikdo to nechtěl. Agátka chtěla být s Jaromírem, prostě to nevyšlo a je potřeba jít dál,“ dodala Žilková.

„Jsem moc ráda, že je Agáta s Mirkem. Mirek je fajn, myslím si, že bude výborný náhradní otec pro všechny děti,“ uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám