Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) prý přestavuje svůj Vémoland. Paparazzi nafotili fotografie, jak do Terminátorova domu kráčejí dělníci a místo stěhování do nového většího domu se prý chystá velká rekonstrukce.

Karlos prozradil, jak to je. „Je to blázinec. Lele nešlo v šatníku topení, já nejsem manuálně zručný. Zavolal jsem topenáře, ať to přijdou odvzdušnit. Chlapi to dělají doma sami, ale já ruce používám jen na mlácení lidí,“ řekl pro Super.cz Karlos.

„Přijeli k nám na půl hodiny, měli hned hotovo a oni z toho dělají, že přestavujeme Vémoland. My nemáme co přestavovat, my žijeme v kleci, tam je všechno hotové,“ usmál se Karlos.

Stále platí, že plánuje stěhování do většího domu s větším pozemkem. „Slon je cíl, a abych mohl mít slona, musím mít větší dům, zahradu, větší šatník pro ženu a větší dětské pokoje. Všechno musí být větší. Za toho slona dostanu hodně vynadáno. Když Lela dostane šatnu, tak to bude jednodušší,“ vysvětluje zápasník MMA.

Reklama

Další články

Načítám