Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společnými fotografiemi se Vendula Pizingerová (52) rozhodla dojemně zavzpomínat na svou zesnulou dceru Klárku. Loni v srpnu tomu bylo 23 let, kdy se prezidentka Kapky Naděje musela vypořádat s obrovskou ztrátou. Na milovanou holčičku sdílela nyní krásnou vzpomínku.

„Dnes by měla Klárka 28. narozeniny. Vše, o čem se dá mluvit, lze zvládnout. Sebeovládání je moc, ale pravá moc je odpustit životu,“ svěřila se Vendula, která sdílela společné snímky se svou holčičkou v krátkém videu. „Je zázrakem, že osud jedné malé holky dokázal pohnout srdcem tolika lidí až dodnes,“ napsala dojemně Pizingerová.

Svým vzkazem Vendula okamžitě dojala své fanoušky. „A proto díky všem, co pro tento její odkaz věnujete chvíli, byť jen myšlenku,“ svěřila se Pizingerová. „Obdivuji vás, Vendulko. Vaši sílu, životní optimismus, empatii, práci v nadaci,“ napsala k emotivnímu příspěvku jedna ze sledujících. Srdíčko pak poslala Monika Absolonová, Aneta Vignerová nebo Janis Sidovský.

Reklama

Další články

Načítám