Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) zažívá se svým mužem jedno velké dobrodružství. V současné době je celá rodina v Řecku, spí ve stanu a všichni žijí jako správní trampové. Dokonce se ani moc nemyjí, což Vendula klidně přiznala svým fanouškům.

Do společnosti chodí Vendula vždy krásně upravená. Jakmile ovšem vyrazí na cestu se svým mužem Josefem, musí se připravit na to, že vystoupí ze své komfortní zóny a vzdá se běžného pohodlí. Rodinné štěstí ve společnosti jejích dvou mužů, manžela a syna Josífka, jí za to ovšem určitě stojí. Na poslední „dovolené“ už je rodina více než týden, nejdříve projeli vozem Rumunsko, kde se například potkali i s medvědem a pak už zamířili do Řecka, kde si užívají moře i jezer. Celá rodina spí ve stanu, který má přidělaný na autě.

A k cestování v autě patří i to, že si Vendula nemůže každý den nechat přeprat oblečení a dokonce se ani pořádně umýt, o čemž informovala svoje sledující. „Řecké vnitrozemí, plné krásných jezer a hor. Máme štěstí na místa, kde jsme úplně sami. Ani jsem se ještě nestihla bát v noci. Občas proběhne pár toulavejch psů,“ popsala nejdříve místa, po kterých jezdí. A pak následovala trochu intimnější zpověď.

"Tak tady jsem měla první příležitost si v té vodě umýt vlasy a oblečení. Měla jsem ho na sobě! Jsem si připadala jak ve středověku, scéna z filmu Návštěvníci s Jeanem Renem, jak se koupou v hadrech ve vaně. Ale jinak všichni spokojení,“ zakončila svůj projev Vendula něčím optimistickým, asi aby si lidé nemysleli, že v zahraničí příliš trpí. Se svými nejbližšími se zpátky do Česka ještě nechystá, a tak se určitě můžeme těšit i na další reporty z dobrodružné výpravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám