Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) nepatří mezi známé ženy, které by se přespříliš a bez svršků vystavovaly na sociálních sítích. Zato už poměrně pravidelně sdílí snímky svého mladšího a statného manžela Josefa, jehož vypracované pozadí její fanynky moc dobře znají.

Tentokrát na svém instagramovém účtu sdílela "čistou" momentku manžela a syna Pepíčka, během dovolenkového odpočinku v netknuté balkánské přírodě. A opět pouze tak, jak je pán bůh stvořil.

„Nedělní zamyšlení. Divnodoba mě přiměla skoro tuhle romantickou a čistou krásu nesdílet s vámi. První den naší balkánské pouti,“ napsala Vendula k fotografii svých nejbližších.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta milých vzkazů.

„Přitom krásný okamžik života rodičů a dítěte. Vaše výchova je úžasná a moc ráda vás sleduji, hlavně proto, jak jste úplně normální,“ napsala jedna z fanynek.

„To je nádhera – ti dva naháčci a ta krásná, svěží a sytá zeleň! Tátova láska v čisté přírodě,“ uvedla další.

„Tatínkovi trochu svítí zadek, měl by takto chodit víc. Malý je více opálený,“ podotkla jedna z všímavějších sledujících s úsměvem.

Vendula Pizingerová je maminkou dvou synů. Staršího Jakuba, kterého přivedla na svět se zesnulým Karlem Svobodou (†68), a mladšího Pepíčka, který se narodil do manželství s Josefem Pizingerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám