Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) aktuálně neprožívá úplně šťastné období. Velký milovník zvířat se totiž bude muset rozloučit se svou bílou tygřicí, která nemá dostatečnou dokumentaci. „Antonie Ramba je součást naší rodiny a já jsem vždy dělal, a dělat budu, maximum pro to, aby se měla co nejlépe,“ svěřil se Karlos na sociálních sítích s tím, že by byl nejraději, kdyby Antonie zůstala v české péči, kterou bude klidně financovat.

„Takový kotě a chtějí ji sebrat a strčit někam do útulku pro tygry. To by tam asi moc nevydržela mezi těmi divokými. Ještě v takovém zařízení v Německu, do kterého ji chtějí převést. Co jsem viděl, tak mi stačilo, že by tam chudák nepřežila ani týden, ale naděje umírá poslední. Udělám možné i nemožné, aby zůstala doma, alespoň v Čechách,“ dodal během krmení své milované šelmy.

Přesto mu alespoň na chvíli úsměv na tváři vykouzlil jeho nový „tichý noční lovec“, tedy sova pálená, kterou si pořídil do Vémolandu.

„No jo, ty jsi miláček. To je naše sova domácí, viď. To je láska,“ řekl Karlos během krmení a hlazení svého nového miláčka. Už na jaře pak bude jeho dům obývat daleko větší dravec. „Tohle je moje průprava na to, až budeme na jaře krmit orla,“ prozradil MMA bijec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám