Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době největší slávy série Stmívání s Robertem Pattinsonem (37) v hlavní roli určitě nejedna dívka nebo dáma snila o tom, jaké by to bylo, kdyby je herec podržel v náručí, a jejich představivost určitě došla i dál. A to ještě nevěděly, že mohou na vlastní oči spatřit i to, jak filmový upír vypadá při samotném vyvrcholení.

V sérii Stmívání se diváci vzhledem k povaze filmů i cílové skupině mnoha erotických scén nedočkali. Robert Pattinson si ale takových scén užil v jiných dílech dostatek. Už před časem vyprávěl o tom, jak po něm režiséři mnoha filmů chtěli, aby natočil scény, ve kterých má masturbovat. Koho by ale napadlo, že minimálně jednou nešlo jen o herecké předstírání chvilek rozkoše, ale že byl Robert skutečně ochotný před kamerou předvést to, co většinou probíhá jen za zavřenými dveřmi. „Pořád ve filmech jenom onanuji. V posledních třech nebo čtyřech filmech jsem měl takové scény,“ přiznal před časem pro Variety.

Ona scéna se odehrála v roce 2008 během natáčení filmu Little Ashes, ve kterém Robert ztvárnil Salvadora Dalího. Nejen že musel být na place hodně času nahý, největší výzva přišla při natáčení sexuální scény. Aby byl obraz skutečně věrohodný, rozhodl se herec podle magazínu Daily Star vzít doslova vše do vlastních rukou a nepředstíraně se „pobavit“. Po konci natáčení se ale začal obávat toho, že mu právě tato scéna definitivně zničí kariéru.

Dnes už ale víme, že tenkrát to byl pro Pattinsona naopak jen začátek. Sága Stmívání a určitě i jeho role Batmana mu už teď přichystaly hereckou nesmrtelnost. A v plánu už má herec dokonce natáčení dalšího dílu oblíbeného bijáku s komiksovým hrdinou v hlavní úloze.

Reklama

Další články

Načítám