Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z nepřehlédnutelných hvězd letošního udílení cen Emmy byla bezesporu modelka, zpěvačka a herečka Suki Waterhouse. Běžně na ulici byste ovšem okolo ní možná prošli bez povšimnutí…

Modelka na slavnostní večer vynesla zářivě červený model, na nějž by si rozhodně netroufla lecjaká žena, natož v požehnaném stavu. Suki ovšem zabodovala a dostalo se jí velké pozornosti. V civilu by ale možná měli problém poznat ji i její fanoušci.

Umělkyně, která zanedlouho učiní z Roberta Pattinsona (37) otce, se v týdnu vydala do Los Angeles na nákupy a i tentokrát dala na odiv své rostoucí bříško, které vykukovalo nad tepláky a z rozepnutého kabátu.

Rodačka z Londýna, která odstartovala svou modelingovou kariéru v šestnácti letech a tu hereckou započala malou rolí ve snímku Dealer z roku 2012, randila před Robertem ještě dva roky s jeho kolegy Bradleym Cooperem a Diegem Lunou. Od polovinu roku 2018 je však zamilovaná do hvězdy Stmívání a loni se rovněž zasnoubili. Očekávání společného potomka oznámili loni v listopadu.

Reklama

Další články

Načítám