Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Párty pro stovku hostů pod širým nebem završila veselku Aleny Šeredové (46) a dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (49), s nímž má modelka dceru Vivienne (3). Svatebčané se na Sicílii, kde se svatba konala, sjeli ze všech koutů světa, někteří dokonce soukromými tryskáči.

Zatímco obřad v městečku Noto proběhl komorně na radnici, odkud novomanželé odjeli starým fiátkem s otevřenou střechou, v resortu už na ně čekali gratulanti. Odpoledne se Alena převlékla z bílých svatebních šatů do ležerného lněného kostýmku také v bílé barvě. Mezi hosty pak už ale přišla v romantických květinových šatech, v nichž se loučila s uplynulým dnem při západu slunce.

O půlnoci se krájel dort, to se Alena opět převlékla, pro změnu do bílostříbrné róby s hlubokým dekoltem. A na noční párty už ji v tu chvíli čekal další outfit. Šťastná nevěsta na večerní veselí oblékla model skládající se z crop topu a sukně ala pštros. Komplet byl také bílý, tak snad stejný do rána během bujarého večírku plného tance vydržel.

Když budeme počítat i ranní model doplněný župánkem, během svého svatebního dne a noci se tak Alena stihla převléknout šestkrát. Několikrát změnila i účes, o který se jí postaral známý český kadeřník a Alenin kamarád Martin Tyl. Ten zároveň na svém Instagramu sdílel řadu momentů nejen z příprav na obřad, ale rovněž z následné divoké party.

Reklama

Další články

Načítám