Hlavní obsah
Článek

Porota SuperStar usoudila, že Ladislav Angyal je sice talentovaný kluk, ale diváky zaujal spíše svým životním příběhem než zpěvem. Z toho důvodu jeho cesta v soutěži skončila. Laci ovšem všechny převezl, když se během pár dní stal hudební senzací.

V neděli se o postup do finále utká deset zpěváků. Optimistický Slovák mezi nimi sice nebude, ale diváci o něj nepřijdou. Laci, jehož popularita přesahuje některé vítěze SuperStar, už soutěžit nemusí, protože zvítězil. Tento týden jej Leoš Mareš pozval na svůj koncert v O2 areně, kde vystoupil před 18 tisíci diváky a inkasoval 100 tisíc korun. Vyřazený adept na SuperStar po této výjimečné zkušenosti nedělní semifinále zpestří jako hvězdný host.

„Těším se, že můžu být v semifinále. Budete první, kdo uslyší můj nový singl Krása hudby. Držte mi palce a uvidíme se v SuperStar,“ vzkázal Laci fanouškům, kteří jeho vyřazení těžce nesli. Mladý zpěvák, který Česko i Slovensko okouzlil svými autorskými písněmi a dobrou náladou, se opět setká s Leošem. Moderátor se v semifinále přidá k Jasmině Alagič.

Reklama

Další články

Načítám