Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlize Theron (48) své dvě adoptované dcerky ukazuje jen velmi výjimečně, a to dokonce i na sociálních sítích. Teď ale udělala výjimku a mladší August neboli Srpen přivedla na módní přehlídku v Brooklynu. A zdá se, že si holčička záře reflektorů velmi užívala.

Krásná herečka je už dlouho tváří značky Dior, a tak není divu, že vyrazila právě na přehlídku tohoto módního domu. A po svém boku neměla žádného muže, ale svou teprve sedmiletou dcerku August Theron, která si tak odbyla svůj debut ve společnosti. A to rovnou velmi stylově. Na sobě měla komplet, kde samozřejmě nemohly chybět kousky propagované značky, kromě ponožek si August vzala také minikabelku, která se dá koupit v přepočtu za osmdesát tisíc korun.

Dívenka si s maminkou sedla do prví řady a po lehké počáteční nervozitě bylo vidět, že si společnost začala užívat, a do objektivů fotoaparátů rozdávala úsměvy. Její starší sestra Jackson (11) s Charlize navštívila přehlídku Dior loni, ta ale tak nadšeně z neustálého focení nevypadala.

Charlize Theron nikdy nebyla vdaná, v minulosti měla několik vážnějších vztahů, ve svém životě ale podle vlastních slov vždy počítala s adopcí. „Byla jsem velmi upřímná vůči svým partnerům, že jsem byla otevřená tomu, mít své vlastní biologické děti, ale že adopce musí být součástí mého života. Cítila jsem to velmi silně,“ řekla herečka v roce 2018 magazínu Elle s tím, že nikdy neviděla rozdíl ve výchově vlastního a adoptovaného dítěte.

Chtěla dát domov některému z dětí, které potřebovaly lásku, proto poslala žádost do všech zemí, kde je povolena adopce pro svobodnou ženu. „A stalo se, že obě mé děti jsou Američanky. Narodily se ve Spojených státech a obě jsou náhodou Afroameričanky,“ uvedla Charlize, která je v současné době s největší pravděpodobností single a užívá si právě hlavně rodinného života se svými dcerami.

Reklama

Další články

Načítám