Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po náročné roli Christine ve Fantomovi opery s přehledem vystřihla i roli Cosetty v muzikálu Bídníci. „Vlastně i díky Christine, kde byl také klasický zpěv, byla ta příprava skvělá,“ pochvalovala si pro Super.cz Natálie Grossová (21).

„Role je to extrémně těžká, zkoušeli jsme dlouho. Ale je to pro mě i taková nostalgie, protože z malé Cosettky jsem vyrostla na tu velkou. Zpívala jsem ji, když mi bylo osm, na konkurzu jsem byla v sedmi letech. Už jako malá jsem o tomhle snila a asi jsem na to tolik myslela, že se mi to splnilo,“ vzpomínala Natálka.

Na jevišti ji diváci opět uvidí v blond paruce. Ve skutečnosti na vizáži ale nic měnit nebude. „I když jsem nad tím přemýšlela, protože mám celý život stejný účes a uvažuju o pořádné změně. Ale blond to asi nebude, protože když se na sebe podívám v paruce do zrcadla, vždycky se leknu, že to nejsem já,“ smála se.

„Ale to je právě to, co na divadle miluju, že si člověk užije ty jiné barvy, kostýmy a všechno kolem,“ vyznala se Natálie, která na afterparty oblékla opulentnější róbu než obvykle. „Chtěla jsem si připadat jako princezna, tak jsem si šaty půjčila. Ale lépe bych se asi cítila v něčem pohodlnějším,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám