Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Natálie Grossová (21) se už jako malé děvčátko cítila na divadelních prknech jako ryba ve vodě. První muzikálovou roli získala už v osmi letech. Velmi významnou hlavní ženskou roli pak dostala ve čtrnácti letech v Plesu upírů pod křídly GoJa Music Hall.

„Jak jsem byla nejmladší, tak jsem se bála, jak mě mezi sebe vezmou. Ale máme tam skvělou partu,“ prozradila Natálie pro Super.cz.

Už jako malá ale pocítila i rivalitu. A to ze strany daleko zkušenějších herců, kteří se tvářili jako kamarádi.

„To se mi stalo několikrát. Když jsem byla mladší, tak mě to bralo. Nechápala jsem, proč se na mě tváří jako kamarádi a jsou hodní, když mě za zády pomlouvají. Teď už to beru tak, že je to asi normální věc. Ale nesnáším to a přijde mi to nechutný,“ svěřila Natálie a přidala i konkrétní příklad.

„Jednou jsem v divadle zažila, že jsem přímo za dveřmi slyšela, jak o mně holky mluví. Tak jsem si řekla, že aspoň vím, na koho si dát pozor,“ svěřila se talentovaná umělkyně v pořadu Superchat s tím, že si konstruktivní kritiku ráda vyslechne, ale v některých případech se s tímto přístupem zkrátka nesetká.

„Nevadilo by mi, kdyby si mě odchytli a řekli připomínky, za to budu velmi ráda, kritiku beru hodně dobře. V tomto případě mě to (od kolegyně) zamrzelo, ale asi to tak je, stalo se to několikrát a stává se to doteď. Beru to s rezervou, jedu si to svoje, snažím se vydat ten nejlepší výkon a jedu domů,“ řekla Natálie, která si ale celkové účinkování a tým v Goja Music Hall velmi chválí.

„Ale musím říct, že mě v divadle i velmi podporovali. Také jsem měla velkou podporu od mamky a ségry, které nejvíc miluji,“ dodala Grossová, která se už nějakou dobu věnuje i své sólové kariéře. Vystupuje pod uměleckým jménem Natally.

Reklama

Další články

Načítám