Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S topmodelkou Pavlínou Němcovou (52) jsme se potkali na výstavě fotografií pro nadaci spisovatelky Báry Nesvadbové (49) Be Charity na pražském Masarykově nádraží. A protože zrovna udeřilo poctivé zimní počasí, povídali jsme si o dovolených v teple. Zabrousili jsme i do soukromí. Pavlína nám prozradila jednu čerstvou novinku.

„Určitě se někam do tepla vydám. Chtěla bych objevit místa, která ještě neznám. Těch je na světě spousty jako Galapágy a podobně. A z míst, která jsem už navštívila, mám neskutečný zážitek ze Rwandy, kde jsem měla možnost vidět horské gorily přímo v jejich přirozeném prostředí,“ vyprávěla.

Velké sny a plány prý už Pavlína nemá. „S věkem je člověk šťastný i za maličkosti. Velké cíle už si nestanovuji,“ míní. Na co se ovšem těší, je role babičky. A vypadá to, že by se jí mohla v dohledné době stát díky synovi Alainovi, kterému je dvaatřicet. „Má vážnou známost a jde to tím správným směrem. Příští rok nás čeká velká životní událost,“ prozradila Pavlína, že chystá synovi svatbu.

Proběhne nejspíš ve Francii, kde vyrostl a prožil většinu života. Jeho přítelkyně je ale Slovenka žijící v Praze. Díky tomu je tady víc i on. Protože pracuje v oboru burzy a akcií, může to dělat odkudkoli,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám