Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošní variaci ikonických šatů z reklamy na minerální vodu jsme se těšili už před karlovarským filmovým festivalem. Nakonec ale byla róba, kterou pro modelku Pavlínu Němcovou (52) navrhl Lukáš Macháček, méně odvážná, než jsme čekali. Před lety její kolegyně Hana Soukupová (38) ukázala ze svého těla mnohem víc.

"Jsem ráda, že tomu tak není. Je mi tolik, kolik mi je, a už by to k mému věku nebylo vhodné. Lukáš Macháček naštěstí moc dobře ví, co je vhodné pro dvacetiletou slečnu a co pro padesátiletou paní," řekla Super.cz Pavlína, která odvážnější model, v němž byla v průsvitné látce vidět podprsenka, oblékla o den dříve. I ten byl ostatně z Macháčkovy dílny.

Protože jsme se setkali na filmovém festivalu, zajímalo nás, zda nějak pokračuje i Pavlínina herecká kariéra. "Dokončila jsem natáčení jednoho seriálu a stále jsme v přípravách našeho filmu s Bárou Nesvadbovou a věříme, že se to konečně dotáhne do konce a začneme točit," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám