Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Velikonocích to žilo i u celebrit. Odvázala se především zpěvačka Lucie Bílá (58), která svému milému rázně připomněla, že je letos přestupný rok. V některých koutech naší republiky to znamená, že se pomlázky chopí ženy a dívky a jdou vyšupat muže.

No a přesně tato tradice se tuze zalíbila naší mnohonásobné slavici, která o tom, jak slavila Velikonoce, natočila video. Její partner Radek Filipi už byl na ni nachystaný s decentní pomlázkou.

„Jdeme na to, náčiní připravené, letos budu na Lucinku hodnej,“ dušoval se Filipi. Zpoza rohu se na něj ale vyřítila Bílá s pomlázkou monstrózních rozměrů. Radek začal ve vtipném videu utíkat. „Pupí, co blbneš, kočičko,“ bránil se. „Jen si zařvi, dej sem vajíčko,“ šlehala svého milého zpěvačka, které se ho nakonec zželelo a svého testosteronového obra zahrnula láskyplnými polibky.

Veselo bylo tradičně i v rodině herečky Veroniky Žilkové (62), která byla na koledníky jaksepatří nachystána už od časného rána. Vyšlehali ji mimo jiné její syn Vincent Navrátil (27) a zeť Miroslav Dopita (39). Pomlázka neminula ani její dceru Agátu Hanychovou (39) a vnoučata.

„Děkujeme všem 220 koledníkům, díky kterým žádná holka z rodiny neuschne. I Róza stihla první pomlázku. Loni se narodila hned po pomlázce,“ připomněla Žilková.

Na Šumavě koledoval zpěvák Marek Ztracený (39) se synem. „Firma – Ztracení koledníci, s.r.o.! Kvalitní šupání za skvělou cenu! Přijímáme platby jak ve vajíčkách, tak i ve štamprlích. Slogan – „S námi neuschnete“, krásné Velikonoce,“ chlubil se na sociální síti úspěšný zpěvák.

Koledovali také Roman Šebrle (49), Roman Vojtek (52) či David Gránský (32). Na koledníky se podívejte do naší galerie.

Reklama

Další články

Načítám