Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) letos oslavila 55. narozeniny a dokazuje, že i ženy po padesátce si mohou udržet ukázkovou postavu. Kateřina se ukázala v bikinách z pláže. Kdo by podle fotografie čekal, že si užívá pohádkovou dovolenou u moře, spletl by se.

Brožová v bikinách zapózovala na Orlíku, kam pravidelně jezdí chytat ryby. "Léto budiž pochváleno. Když zrovna ryby na Orlíku neberou," napsala k fotce herečka, která je vášnivou rybářkou a svými úlovky se pravidelně chlubí.

"Nejsem už nejmladší ročník, co si budeme povídat, takže hýbat se je potřeba, to dělám celý život. Genetikou je mi dáno, že nemám problémy s váhou, ráda jím, ale nepřejídám se,“ prozradila Super.cz Brožová recept na svou ukázkovou postavu.

Herečka, která je zároveň producentkou, má před sebou pracovní léto, během července a srpna si opět zahraje Elišku Pomořanskou v muzikálu Noc na Karlštejně na zámcích Kačina, Konopiště a Mělník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám