Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama se v roce 2009 vdávala v osmém měsíci těhotenství, takže si svatbu ani krásné šaty pro nevěstu moc neužila. O to víc moderátorku Evu Decastelo (45) potěšila nabídka, aby je vyzkoušela aspoň jako modelka.

„Bylo to skvělé! Kdyby mi někdo kdysi řekl, že budu se 158,5cm a ve 45 letech běhat po molu po boku opravdových modelek a miss. Sny se plní, jen to člověk nesmí vzdát a chvilku, třeba 30 let, si počkat,“ byla nadšená Eva, která se loni rozvedla s manželem Reném. Její současný přítel, fotograf Tomáš Třeštík, ještě s manželkou Radkou oficiálně rozvedený není. Takže i na případnou další svatbu si bude Eva muset ještě počkat.

Na mole brněnských veletrhů Styl a Kabo se objevily i dámy, které ještě svatbu nezažily. Ta letos čeká modelku Terezu Fajksovou (34), kterou partner požádal o ruku po šestnácti letech vztahu. Vdané zatím nebyly ani modelka Nikola Buranská (32) a zpěvačka Kate Matl (45).

Svoje vlastní šaty od návrháře Michaela Knota z prosincové svatby předvedla modelka Hana Abrahamová, kterou na molo doprovodil i manžel, motocyklový závodník Karel Abraham. A moderátorka bývalá česká miss Gabriela Lašková (34) se na přehlídce v pátém měsíci těhotenství loučila s modelingem.

Reklama

Další články

Načítám