Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) a fotograf Tomáš Třeštík tvoří už nějakou dobu krásný pár. Dvojice se svou láskou netají a na sociálních sítích čas od času sdílí i nějaký ten zamilovaný snímek.

Tentokrát se pochlubili zamilovanou fotografií přímo z postele. „Nikdy jsem neměla tolik společných hezkých fotek. Láska je,“ napsala Eva Decastelo k momentce, ze které láska přímo čiší.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevila spousta milých vzkazů.

„Tohoto muže máte za odměnu,“ napsala jedna z fanynek. „Moc vám to spolu sluší a moc vám to přeju,“ napsala další. Za takové snímky by byla ráda i modelka a zpěvačka Jitka Boho. „To já mám s Tomášem (tím svým) dohromady tak tři, takže trochu závist,“ vzkázala s úsměvem.

Eva i Tomáš mají děti z předchozích vztahů. Pokud jde o ratolesti moderátorky s Reném Decastelem, otevřeně nám nedávno přiznala, že budou ve střídavé péči.

„Děti budou střídavě u mě a u něj. Na všem jsme dohodnutí a myslím, že si děti letos užijí úplně fantastickou dovolenou, protože Renda pro ně vymýšlí skvělé věci a už se moc těší,“ prozradila Eva před časem pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám