Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) šokovala své fanoušky. Založila si účet na erotické platformě, sociální síti OnyFans. Pokud chcete vidět nahou modelku, připravte si zhruba 440 korun měsíčně. Svým odvážným krokem modelka mnohé potěšila. Velká část lidí ale Simonu nešetří kritikou.

Okamžitě se totiž začaly množit zprávy, že to nemá zapotřebí. "Ještěže naše mamka má v 55 letech radost z vnoučat a ne z takových pí*ovin," napsala Simoně jedna ze sledujících. "Tohle je podle mě bez úrovně. Nemáte to zapotřebí," napsala další.

Podobných zpráv přišlo více než sto. "Nechápu, že to máte zapotřebí. Prodávat svoji důstojnost a ještě tomu říkáte umělecká díla. Hodně jste klesla, vypadáte teď jako laciná dáma," zní názor jedné ze Simoniných fanynek.

"Je to o morálce a důstojnosti. Opravdu si potřebujete vydělávat takto? Zařadit se mezi holky, co nikdy nic nedokázaly? To se opravdu snížíte na jejich úroveň?" dodala další.

Simona plánuje ukazovat hlavně akty, které by ji na Instagramu smazali. Jak přesně s nahotou naloží dál, na to si budeme muset počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám