Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pepa Kokta (67) má doma krásnou ženu a je si toho dobře vědom. Rád se s ní také pochlubí na sociálních sítích a radost tak udělá i svým fanouškům, kteří křivky Ornelly (31) rovněž obdivují.

Vypadá to, že rodina Ornelly a Pepy Koktových má za sebou všechno zlé, a teď už si jen užívají hezkých chvilek. Nedávno vyrazili na dovolenou do Egypta, a teď si s dětmi vyjeli do Mariánských Lázní. A k takovému pobytu samozřejmě patří i wellness, které influencerka nemohla vynechat. Svému muži pak poslala sexy fotku, kdy se sama vyfotila v mokrém prostěradle. Tu si Pepa nenechal pro sebe a sdílel ji na sociálních sítích, kam mu hned začaly chodit poklony pro jeho ženu.

„Pepíčku, ta Vaše žena je prostě samice…,“ píše například jeden. „Bohyně… krásná ženská, jste šťastný chlap,“ komentuje jiná sledující. „Jste nádherná,“ píše přímo pro Ornellu další. „Hezká žena, Pepo. A dlažba taky ujde,“ vtipkuje jiný muž. Takové zprávy jsou pro podnikatele určitě balzámem na duši a také potvrzením toho, že si ženu pro život vybral opravdu dobře.

Reklama

Další články

Načítám